Kennel Lions Of Dogs

v/ Henriette Andersen

Albanivej 6 Nr.lyndelse

5792 Årslev

 

+45 3020 3578

Leonberger@lionsofdogs.com

 

 

 

 

LionsOfDogs.Com © 2010

Kennel Lions Of Dogs - Leonberger opdræt med Hjerte & Sjæl

"Impala"

Lions Of Dogs Bovidae Impala

 

Født: 10.12.2014

 

Mor: Lions Of Dogs Nova Easy Gro

Far: Callistus Sebastian Domus Corona

HD: B

AD: 0

OCD: Fri

Hjerte: Fri

Tænder: Komplet saksebid

LPN1: N/N

LPN2: N/N

LEMP: N/N

Ryg: Fri

 

Pedigree

 

Udstillinger

De hunde der i

Lydighedndgår i avlen er nøje udvalgt.

Impala - Pala pigen

Impala er fra vores eget "Antelopes Of The World" kuld. Hun er født som nr 8 af 9 hvalpe. Hun har fra første dag skildt sig ud fra resten af kuldet, født stor og fortsat en stor tæve. Impala har fra en tidlig alder vist tegn til at blive en alfatæve. Hun har en sund skeptis men er ikke bange for noget. Hviler meget i sig selv og tager tingene med ophøjet ro. Impala kender sit eget værd og har en udprægetselvstændighed.

 

Impala er intiligent og fantastisk hund at arbejde med. Hun har siden hvalp fulgt mormor Gaia i arbejdet som terapi/besøgshund på et plejehjem. Denne opgave overtager hun nu helt, og de gamle elsker at få besøg af hende.

Hun har vist at have særlige evner som terapihund. Hun er særlig sensitiv og kan forudsige smerteanfald på kromisksmertepatient.

 

Impala er den fødte vandhund, har et veludviklet hundesprog. Overfor fremmede kan hun virke reserveret til hun har set folk an.

 

8 mdr gammel. Ædel feminin tæve, prima størrelse, godt helheds indtryk, smukt hoved, godt udtryk, korrekt bid, prima hals og front. godt vinklet bag, korrekt masse i krop og benstamme, bevæger sig med dejligt drive, smuk pels og farve

 

26 mdr. God størrelse og krop. Lange stærke muskler, godt hovede, fiminint udtryk Gode bevægelser og drive. Kraftigt udviklet bryst. Prima pels og farve.

Bedste Hvalp

Best i Show 4

DKK Varde 29. august 2015

 

Fjollerøv

 

Terapihund