Kennel Lions Of Dogs

v/ Henriette Andersen

Albanivej 6 Nr.lyndelse

5792 Årslev

 

+45 3020 3578

Leonberger@lionsofdogs.com

 

 

 

 

LionsOfDogs.Com © 2010

Kennel Lions Of Dogs - Leonberger opdræt med Hjerte & Sjæl

Antelopes Of The World

coi 0,4 over 5 generatopner. 5.1 over 10 generationer

 

Lions Of Dogs Nova Easy Gro

HD: A

AD: 0

OCD: Ikke påvist

Tænder: Komplet Saksebid

LPN1: N/N

LPN2: N/N

Ryg: Fri

 

 

Callistus Sebastian Domus Corona

HD: A

AD: 0

Tænder: Komplet Saksebid

LPN1: N/N

LPN2: N/N

 

Antelopes of the world Galleri

Følg hvalpene her i deres eget galleri

Født 10.12.2014 4 hanner/4 tæver

 

fødselstid

5.47 Lions Of Dogs Bovidae Nyala

6.35 Lions Of Dogs Bovidae Kobus

6.45 Lions Of Dogs Bovidae Goa

7.46 Lions Of Dogs Bovidae Saiga

8.40 Lions Of Dogs Bovidae Saola

9.20 Lions Of Dogs Bovidae Kudu

10.12 Lions Of Dogs Bovidae Impala

11.45 Lions Of Dogs Bovidae Eland

 

 

 

Antilope kuldet er Nova's første kuld. Nova er fra mit Sweet apples kuld.

Valget af handhund faldt på Sebastian. Han og Nova komplimentere hinanden rigtig godt. Sebstian har et mildt temperament, Store hunde bag sig i linjerne og ikke mindst en høj levealder. Både Nova og Sebastian har den smukke varme, dybe røde farve, som jeg elsker. Jeg håber meget at de vil give denne smukke farve videre til hvalpene. Denne kombination har en lav indavls grad. 5,1 over 10 generationer.

 

9/10 2014 Endelig kom dagen. I ugen forinden, flere progostoron målinger og 1800 km senere, gik turen endelig mod nord til date med Sebastian. Vi Ankom hos Randi kl 14:41. Hundene blev kort efter lukket sammen, og der blev ikke spildt meget tid. Kl 15:20 kom parringen i hus, og kl 15:44 var vi klar til at køre igen. Må siges at parringstidspunket var helt optimalt.

 

7/11 2014 Nova er i dag blevet scannet drægtig.

 

26/11 2014 Nova vejet har taget godt 7 kg på. Alt går planmæssig. Hun bliver stor og rund

 

5/12 2014 Sidste vejning før fødsel. Nova har nu taget præcis 10 kg på.

 

8/12 2014 Har i dag hørt hjertelyd. Åh så livsbekræftene det er.

 

10/12 2014 Kl 05:40 kommer første hvalp til verdenen. Alt går som smurt og Nova føder de første 6 hvalpe stående. kl 11:45 fødes sidste hvalp. Nova er helt fantastisk, ikke til at mærke på hende det er første gang hun har hvalpe.

 

17/12 2014 Hvalpene er nu 1 uge gamle. Alle hvalpene stortrives og Nova gør et fantastisk arbejde. Man kan ikke ønske sig en bedre mor end hende. Alle hvalpe tager godt på, og de 2 mindste følge med på lige for med alle andre. I dag har de fået klippet kløer for første gang. Der er fart over feldtet selv om de endnu ikke kan gå, så kravler og maver de sig omkring. De har taget hele hvalpekasen i brug. Stihed er noget der nærmest ikke eksisterer mere her i huset. Det er så absolut et talende kuld hvalpe, med et meget nyanceret sprog. Alle Navne er nu på plads.

 

21/12 2014 De første hvalpe er begyndt at åbne øjnene.

 

24/12 2014 Hvalpene er nu 2 uger gamle. I denne uge er alle begyndt at åbne øjnene, og de fleste af dem reagerer nu på lys og bevægelse. Alle er nu også oppe at gå, dog er de stadig noget udsikre på de små ben. De er her og der og alle vegne. I går blev "tissebakken" præsenteret for hvalpene. Succes, der blev gjort både stort og småt. Nok begynder held men det skal nok blive en succes i længden.

 

29/12 2014 Hvalpene har smagt youghurt for første gang. Det blev modtaget lidt blandet.

 

31/12 2014 Hvalpene er i dag 3 uger gamle. Træningen med tissebakken går rigtig godt, trods både mor og hvalpe også mener det er en sovebakke. Hvalpene reagerer nu også på lyde. Det er så hyggeligt at ligge i hvalpekassen og de alle kommer rendene og skal undersøge en. Alle 8 hvalpe er nu også begyndt af få tænder. Nova er fortsat en fantastisk mor. Igår fik hvalpene vælling for første gang, efter et par smagsprøver var alle overbevist om at det var guf. Vi var så heldige at dele oplevelsen med en af vores kommende hvalpekøbere, der så samtidig fik æren af at tørre vællinghvalpe. I dag er det så Nytårs aften. Ingen af hvalpene er påvirket af den "krig" der er brudt ud lige uden for vinduerne. Nova har valgt at ligge og hygge med hvalpene i hvalpekassen.

 

7/1 2015 4 uger er gået siden hvalpene så dagens lys. Udvilkingen sker lige nu fra dag til dag. De leger, gør og knurre, hvem kan mule hvem. Første hvalp har i dag planket den ud af hvalpekassen. Så stolt den lille mand var. Alle har fået klippet negle og er blevet børstet. Som alt andet de er blevet præsenteret for, tog de også dette uden problemer.

 

13/1 2015 Dagene går og hvalpene bliver mere og mere nysgerrige. Alt skal smages, tygges i og undersøges. De er begyndt at smage forskellige ting. Ost er absolut et hit. Men også tær og strømper er blandt favoritterne at sætte tænderne I.

 

14/1 2015 5 uger gamle og dagen for nye ting. Tørfoder er smagt for første gang. Meget koncentreret de lå og tygdede. I dag har lopperne også været ude for første gang. Det tog de rigtig pænt. Efter en ultra kort overvejelse rendte alle 8 ud som det var noget de havde gjort altid. Ikke nok med det var første møde i det fri, også første sne. Meget hurtig var de over det hele også ude næsten) midt på græsplænen. De må have hørt godt efter for alle gjorde sig rene udenfor. Super dygtige hvalpe!

 

21/1 2015 6 uger gamle. Hvalpene har været ude i sne, ikke ret meget sne men dyggeligt det var det. Alle stortrives og vokser godt. Træningen med brug af tissebakkerne fungere super godt, dog er der stadig nogle få uheld med pytter ved siden af. Hvalpene er begyndt at være ude flere gange dagligt. De har mulighed for at gå ud i gården som det passer dem. Der er overraskene gode til selv at styre det. Ingen har på noget tidspunkt lagt sig til at sove uden for. Livet med hvalpe er skønt når de er så dygtige til at bruge lemmem. Og rengøringen er efter hånden til at overkomme. Alle 8 er meget madglade og smager på alt hvad de bliver tilbudt.

Deres personlighed begynder at slå meget igennem og jeg kan se udviklingen fra dag til dag. Et yders harmonisk kuld der er meget i balance, både som flok og som individer.

 

1/2 2015 7½ uge. Hvalpene har nu været til deres førate helbreds tjek. Alle blev gemmengået fra ende til anden. De blev løsnet og rettet og er alle nu top tunet og klar til deres nye hjem i næste weekend. Hvalpene tog det i stiv pote og ingen reaktion på akupunktur nålene blev sat i. Absolut noge mine fretidige hvalpe også skal i gemmen. Hvalpene har nu fået deres endelige navne, og alle hvalpe er nu matchet til deres nye familier. Mandag skal vi så til det sidste sundheds tjek hos dyrlægen.

Et racerent opdræt.

 

Kun med en FCI anerkendt stambog har du garanti for din Leonberger lever op til racestandarten.

 

 

 

Din tryghed.

 

Vælge ALTID en opdrætter der har uddannelse bag sig!